X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Stofscherm huren

Stofscherm wordt geplaatst

 

 

Het SellcoRent ZipWall systeem is een eenvoudig op te zetten, multifunctioneel, tijdelijk stofscherm. Met het ZipWall systeem zet u ruimtes af waarin wordt gewerkt en voorkomt u dat onder andere stof of besmetting geen mogelijkheid heeft zich te verplaatsen naar aangrenzende ruimtes.

Door het inzetten van het ZipWall stofscherm systeem worden het dagelijks leven, bedrijfsactiviteiten of productieprocessen in het stofvrije gedeelte niet gestoord en kunnen doorgaan. Het ZipWall systeem is uitermate geschikt voor iedere productieomgeving waar stof in het proces niet wenselijk is. Wij plaatsen tijdelijke scheidingswanden tot een hoogte van 6 mtr. en hebben geen lengte beperking.

Behalve voor het voorkomen van stofoverdracht, kan een stofwand ook worden ingezet voor schimmel sanering, als tochtscherm, als doorwerkscherm, of als afscherming bij bijvoorbeeld spuitwerkzaamheden.

We hebben al op verschillende productielocaties, datacenters, ziekenhuizen en woningen onze wand mogen plaatsen. Een greep uit onze projecten kunt u vinden in onze projectfoto’s.

Natuurlijk kunt u het ZipWall stofscherm systeem ook kopen, meer informatie hierover vind u op www.sellco.nl

Plaatsen van een Foam Rail in een stofscherm

Stofwand Verstegen Spices & Sauces

Stofscherm voorzien van antistatische ESD folie

Stofwand Datacenter – Zuid Holland

 

 

 

 

 

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?