X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Montageservice vloerbescherming

De montageservicBouwvloer ademende van SellcoRent zorgt voor een professionele montage en demontage van de door u gekozen vloerbescherming. Wij zullen in onderling overleg met u bepalen welke vloerbescherming voor uw bouw- of renovatieproject het meest geschikt is. Daarna wordt gezamenlijk besproken welke diensten wij voor u mogen uitvoeren.

Onze diensten zijn zeer breed en divers van alleen het leveren van de vloerbescherming, monteren en demonteren, tussentijds reinigen (stofzuigen) van de beschermvloer tot het volledig stofvrij opleveren van het project. Wij werken met ervaren vakmensen en kunnen u daarmee de juiste kwaliteit garanderen.

Wij stellen hoge eisen aan veiligheid, gezondheid en milieu. Omdat wij deze punten op dezelfde level hebben staan als de kwaliteit van ons werk, hebben al onze medewerkers het VCA-vol certificaat moeten halen. Hiermee kunnen wij garanderen dat de werkzaamheden op de juiste en meest veilige manier worden uitgevoerd.

Met het all-in pakket wordt u volledig ontzorgt en wordt vooraf een vaste prijs bepaald. Wilt u ook volledig ontzorgt worden en over de juiste vloerbescherming beschikken, neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via de “bel me terug” knop.

Montage Eventvloer standaard - SellcoRentBouwvloer als sportvloerbescherming Amsterdam

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?