X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

SportvloerbeschermingPuzzel vloer - sportvloerbescherming

Met de SellcoRent Eventvloer maakt u iedere sportaccommodatie multifunctioneel inzetbaar. Het organiseren van evenementen, examens, noodopvang en tal van andere activiteiten komt steeds vaker voor in sporthallen. Tijdens deze gebeurtenissen is het van belang dat uw kwetsbare sportvloer wordt beschermd tegen vervuiling of beschadigingen.

Snel

Met dit systeem kan binnen een uur een gemiddelde gymzaal omgevormd worden tot een voor publiek toegankelijke accommodatie, dankzij een legpuzzelsysteem met sandwichpanelen van 120 x 80 cm. Elke plaat weegt 1,5 kg en het systeem werkt eenvoudig, zodat het door iedereen gelegd kan worden. De platen klikken in elkaar en zijn direct beloopbaar. Ook zijn ze berijdbaar met trollies of steekwagens om tafels en stoelen op hun plek te zetten.

Duurzaam

Het materiaal van de SellcoRent Eventvloer is vervaardigd uit voornamelijk gerecycled polypropyleen en omdat de Eventvloer veelvuldig kan worden ingezet, is dit de meest duurzame oplossing om uw sportvloer te beschermen. De Eventvloer panelen zijn maar 4,4 mm dik, hierdoor is de opslag minimaal. Op een pallet passen circa 350 tot 400 Eventvloer panelen waardoor er 1000 m2 sportvloerbescherming opgeslagen kan worden op slechts 3 m2 opslagruimte.

Huren of kopen

SellcoRent biedt de mogelijkheid om de Eventvloer te huren of te kopen. Wilt u hier meer over weten? Informeer dan naar de mogelijkheden via onze hotline of via het e-mail adres info@sellcorent.nl

Montage service

Wij beschikken over een eigen montage service, indien gewenst monteren en demonteren wij de tijdelijke sportvloerbescherming op locatie. Meer informatie hierover vind u hier.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?