X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

26 april 2022 Vakbeurs Sportaccommodatie

Geplaatst op: 18 maart 2022

EVENTVLOER – SPORTVLOERBESCHERMING

Ook in 2022 staan wij weer op de vakbeurs Sportaccommodatie in Houten.

Op deze dag zullen wij de doorontwikkelde Eventvloer HD Slimline sportvloerbescherming onder de aandacht brengen. Met de puzzelsysteem sandwichpanelen wordt iedere sportaccommodatie multifunctioneel inzetbaar. De panelen zijn slechts 4,4mm dik en voorzien van een extra sterke honingraatstructuur kern. Hierdoor is de plaat tot 1.000 kilo belastbaar en is het mogelijk om op 3m2 stelplaats duizend vierkante meter sportvloerbescherming op te slaan. Meer informatie hierover vindt u HIER.

De Eventvloer sportvloerbescherming is door zijn modulaire systeem altijd op maat te maken en daardoor in alle maten sporthallen inzetbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om paden naar tribunes of gedeeltes van de sportvloer af te dekken. Kom eens lang op onze stand, dan vertellen wij u nog meer mogelijkheden om de Eventvloer in te zetten.

Wij hopen u op 26 april te mogen begroeten op onze stand 2.1.40 in Houten. Heeft u al vragen, dan zijn wij bereikbaar op 077-3268073 of per mail info@sellcorent.nl


Noodopvang Oekraïense vluchtelingen

Geplaatst op: 12 maart 2022

SPORTVLOERBESCHERMING – EVENTVLOER

Alle veiligheidsregio’s in ons land hebben via de Rijksoverheid de opdracht gekregen om binnen twee weken 1.000 opvangplekken te organiseren voor Oekraïense vluchtelingen. De veiligheidsregio Friesland heeft de Hoekstra-hal beschikbaar gesteld voor maximaal 200 vluchtelingen. De 1700 m2 grote sporthal moest zo snel mogelijk operationeel zijn. Om ongewenste schades en vervuiling aan de zo goed als nieuwe sportvloer te voorkomen heeft de gemeente Heerenveen ons benaderd om de sportvloer af te dekken. Binnen 24 uur, van aanvraag tot oplevering, heeft SellcoRent de sportvloer voorzien van de Event/Sportvloer bescherming.


14 maart 2019 Vakbeurs Sportaccommodatie

Geplaatst op: 28 januari 2019

EVENTVLOER – SPORTVLOERBESCHERMING

Ook in 2019 staan wij weer op de vakbeurs Sportaccommodatie in Houten.

Op deze dag zullen wij de nieuwe en doorontwikkelde Eventvloer HD Slimline introduceren. Met deze vernieuwde versie is de dikte teruggebracht naar 4,4mm en de honingraatstructuur verdubbelt. Hierdoor is de plaat nog sterker en is het mogelijk om op 3m2 een oppervlakte van 1.000m2 sportvloerbescherming op te slaan. Voor een timelaps video van de montage, klik HIER.

De Eventvloer is door zijn modulaire systeem altijd op maat te maken en daardoor in alle maten sporthallen inzetbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om paden naar tribunes of gedeeltes van de sportvloer af te dekken. Kom eens lang op onze stand, dan vertellen wij u nog meer mogelijkheden om de Eventvloer in te zetten.

Wij hopen u op 14 maart te mogen begroeten op onze stand 2.020 in Houten. Heeft u al vragen, dan zijn wij bereikbaar op 077-3268073 of per mail info@sellcorent.nl


8 maart 2018 Dag van de Sportaccommodatie

Geplaatst op: 19 december 2017

Ook in 2018 staan wij op de Dag van de Sportaccommodatie in Houten.

Op deze dag zullen wij onze unieke en lichtgewicht sportvloerbescherming onder de aandacht brengen. Het complete concept met Seal-tape en transportkarren zullen we aan onze bezoekers laten zien. Voor een korte time laps video over de Eventvloer klik HIER. Deze vloerbescherming is zowel te koop als te huur inclusief de mogelijkheid om het door ons te laten leggen en weer weg te halen. Kom langs en laat u bijpraten over de mogelijkheden.

Tevens introduceren wij in 2018 de Power Breezer omgevingskoeler. Deze krachtige mobile koeler kan (buiten) een oppervlakte van 280 m2, tot 15c koelen. Met de geïntegreerde watertank van 378l is een vaste wateraansluiting niet nodig en kan de Breezer 5 dagen, 10 uur per dag zonder bij te vullen blijven koelen. Voor meer informatie over de Power Breezer klik HIER. Voor een korte video over de Power Breezer klik HIER.

Wij hopen u 8 maart te zien op onze stand (2.026) in Houten en vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Heeft u reeds vragen, neem dan contact met ons op 077-3268073.

Voor gratis toegang tot de beurs klik HIER.

 

Power Breezer mobile koel unit

Eventvloer - Sportvloerbescherming

 

 

 

 

 

 

 


Afdekservice SellcoRent

Geplaatst op: 17 maart 2017

Aan het afdekken en beschermen van kwetsbaren vloeren tijdens de bouw of renovatie wordt vaak weinig tijd en aandacht besteed. Even snel een stucloper er overheen en de vloer is afgedekt. Helaas gaat het daardoor alsnog vaak mis en blijkt de kostbare vloer toch beschadigd te zijn, met als gevolg een ontevreden klant en een schadeclaim voor het herstellen van de vloer. Om dit te voorkomen willen wij u graag kennis laten maken met de “SellcoRent afdekservice”. Met deze service ontzorgen wij onze klanten en adviseren wij welke vloerbescherming het beste geschikt is voor het desbetreffende project. Als bepaald is welke vloerbescherming ingezet kan worden, wordt er een planning gemaakt waar en wanneer de vloerbescherming aangebracht kan worden. Als deze punten duidelijk zijn wordt er vooraf een prijs bepaald zodat de klant dit mee kan nemen in zijn calculatie om verrassingen achteraf te voorkomen. Omdat wij onze klanten op het gebied van vloerbescherming compleet ontzorgen, kan het eigen personeel doorwerken en doen waar ze goed in zijn. Dit zorgt tevens voor tijdswinst bij onze opdrachtgever. Aan het eind van het project komen wij de vloerbescherming weer ophalen / verwijderen.
Laat uw vloer snel en professioneel afdekken door de afdekservice van SellcoRent.

Wilt u meer informatie over de afdekservice van SellcoRent, laat dan een berichtje achter bij de bel me terug knop, stuur een e-mail of neem contact met ons op 077-3268073.


VCA certificaat voor alle medewerkers

Geplaatst op: 5 september 2016

SellcoRent stelt hoge eisen aan veiligheid, gezondheid en milieu. Omdat wij deze puntlogo vol-vcaen op dezelfde level hebben staan als de kwaliteit van ons werk, hebben al onze medewerkers het VCA-vol certificaat moeten halen. Vanaf 1 augustus zullen al onze medewerkers beschikken over dit certificaat. Tevens verwachten wij van onze onderaannemers dat zij minimaal beschikken over een VCA-basis certificaat. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

 


Geopend tijdens de bouwvak

Geplaatst op: 18 juli 2016

Wist u dat op basis van onderzoek van USP Marketing Consultancy vorig jaar slechts een kwart van de bedrijven de deuren volledig sluit tijdens de bouwvak? “De belangrijkste reden om door te werken is omdat het werk dit vereist en omdat de bouwvak volgens veel bedrijven een achterhaald principe is terwijl tegenwoordig juist meer flexibiliteit vereist is.”

Ook wij zijn van mening dat de huidige tijd vraag om flexibiliteit van alle betrokken partijen. Tijdens de bouwvak zijn wij daarom gewoon geopend en staan voor u klaar om vloeren af te dekken en stofwanden te zetten.

Team SellcoRent


Groei datacenters in Nederland

Geplaatst op: 20 juni 2016

Groei datacenters in Nederland

Stofwand - datacenterDoor de enorme groei en uitbreiding in datacenters (zie het artikel van ICT Magazine)  is de vraag naar gespecialiseerde oplossingen om tijdens een uitbreiding gegarandeerd stofvrij te kunnen werken enorm. SellcoRent wordt steeds vaker benaderd om te assisteren tijdens het uitbreiden of verbouwen van datacenters.

Door de combinatie van het ZipWall stofscherm systeem, voorzien van speciale gekenmerkte antistatische ESD folie, professionele luchtreinigingsystemen en rekening houdend met onder- en overdruk in de ruimtes, kunnen wij garanderen dat de werkzaamheden volledig stofvrij uitgevoerd kunnen worden. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

 


Promotiefilm Eventvloer ingezet als sportvloerbescherming

Geplaatst op: 21 maart 2016

Onlangs hebben wij een promotiefilm / time laps filmpje laten maken over de Eventvloer.

Klik HIER voor de time laps film.

De SellcoRent Eventvloer is speciaal ontwikkeld om met weinig krachtinspanning een maximale bescherming te bieden aan sportvloeren. Door het unieke koppelsysteem en het geringe gewicht van circa anderhalve kilo per paneel, is de Eventvloer gemakkelijk hanteerbaar, transportabel en blijft de fysieke belasting tijdens het aanbrengen beperkt.

Een honingraat constructie met een antislip toplaag zorgt voor een hoge belastbaarheid van de panelen waardoor deze uitermate geschikt zijn voor intensief loopverkeer tijdens o.a. evenementen, examens of renovatieprojecten in de sporthal. Tevens is de Eventvloer volledig vloeistofdicht te maken tijdens het evenement.

De SellcoRent Eventvloer is duurzaam, snel aan te brengen en voorkomt vervuiling en beschadiging van de kwetsbare sportvloeren, hierdoor worden de sporthallen multifunctioneel inzetbaar.

Heeft u ook een sportvloer die beschermd moet worden, neem contact met ons op en maak kennis met deze unieke vloerbescherming.

 


Bezoek ons op de Dag van de Sport accommodatie

Geplaatst op: 29 januari 2016

Op 10 maart 2016 zullen wij onze Eventvloer presenteren op de Dag van de Sport accommodatie in Houten. Bezoek onze stand 2.033 en vraag naar de speciale beursaanbieding.

DSA2016-uitnodigingskaart

 


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?