X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Eventvloer HD - sportlvoerbescherming

Wat is een Eventvloer – Vloerbescherming

De SellcoRent Eventvloer is een harde en extreem belastbare, tijdelijke
vloerbescherming, gEventvloer HD- Eurocontrol Maastrichtemaakt van Polypropeen (Polypropyleen) sandwich panelen met een slim koppelsysteem, om te voorkomen dat kostbare en exclusieve vloeren tijdens een evenementen, festiviteiten, beurzen of examens beschadigd of vervuild raken.

Door de omvang, het geringe gewicht en het gepatenteerde koppelsysteem, zijn SellcoRent Eventvloeren mobiel, gemakkelijk te hanteren, snel te leggen en of te verplaatsen.

Bovendien is de Eventvloer bestand tegen logen, zuren, oplosmiddelen, en bacteriegroei.

Door middel van een speciale seal-tape kan de vloer geheel vloeistofdicht worden opgeleverd.

SellcoRent Eventvloeren hebben een hard oppervlak, ondersteund door een honingraat- of tunnelstructuur, zijn daardoor extreem belastbaar en toegankelijk voor rollend materieel zoals rolcontainers, hoogwerkers, palletwagens etc.

De Eventvloer is zwaar ontvlambaar.

De SellcoRent Eventvloer is uitermate geschikt als sportvloerbescherming of als bescherming van monumentale vloeren, exclusieve vloeren, kwetsbare en vloeistofgevoelige vloeren zoals bijvoorbeeld marmer, Kastelen vloeren, Designvloeren.

Wij beschikken over een montage service, indien gewenst monteren en demonteren wij de tijdelijke vloerbescherming op locatie. Meer informatie hierover vind u hier.

We hebben op verschillende locaties onze Eventvloer – Vloerbescherming mogen leggen. Een greep uit onze mooie projecten vindt u in onze projectfoto’s.

Sportvloerbescherming - crisisopvang vluchtelingen

Crisisopvang vluchtelingen

Crisisopvang Bocholtz - Eventvloer

Noodopvang Bocholtz

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?