X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Projectfoto’s – Eventvloer – Sportvloerbescherming

Project sportvloerbescherming – Run for KiKa – Shine a Light

Logo run for kika shine a light

We hebben een heel mooi project mogen doen met de organisatie van Run for KiKa Shine a Light. Voor dit goede doel is er in totaal bijna € 58.000,- opgehaald, echt iets om trots op te zijn!

Om de mooie sportvloer van sportcentrum Oudenrijn in Vleuten, waar het evenement plaatsvond goed te beschermen, hebben we de vloer voorzien van een afdekvloer. Zo kon schade of vervuiling van de sportvloer worden voorkomen. Samen met een aantal top vrijwilligers hadden we de afdekvloer er snel in liggen en kon de organisatie verder met de voorbereidingen voor dit mooie evenement.

Project sportvloerbescherming – Vereniging Sport en Gemeenten

Voor Vereniging Sport en Gemeenten hebben wij tijdens het congres ”sport verbindt” wat gehouden werd in het Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, de vloerbescherming verzorgd. Om tijdens het congres beschadigingen en vervuiling van de kostbare sportvloer te voorkomen hebben wij de Eventvloer ingezet. Door het modulaire systeem is de Eventvloer gemakkelijk en snel in elke sporthal te leggen, op maat te maken en eventueel uit te breiden. Zo kunnen snel (grote) oppervlaktes afgedekt worden en kan er ook gemakkelijk een looppad van gemaakt worden.

Project Sportvloerbescherming – Noodopvang vluchtelingen

Ook de gemeente Deurne heeft sporthal De Kubes beschikbaar gesteld om Ter Apel te ondersteunen bij het opvangen van vluchtelingen. Voor een periode van 3 weken heeft de gemeente Deurne onderdak geboden aan maximaal 225 vluchtelingen. We mochten hier zowel de sportvloer beschermen alsook een afdekvloer aanbrengen op de eerste etage.

Project Sportvloerbescherming – Tijdelijk leslokaal in gymzaal

Op een basisschool in Lelystad hebben we een gymzaal omgetoverd tot leslokaal. We hebben dit in de vakantieperiode gedaan zodat de kinderen hun schooljaar gelijk kunnen beginnen in hun nieuwe lokaal.

Project Sportvloerbescherming – Noodopvang vluchtelingen

Omdat het aanmeldcentrum in Ter Apel uit zijn voegen barst heeft het kabinet een oproep gedaan aan alle veiligheidsregio’s om plekken voor noodopvang in te richten. De gemeente Utrecht heeft hiervoor de sporthal Hoograven omgebouwd tot tijdelijke opvanglocatie. Om de sportvloer te beschermen hebben we deze voorzien van onze Eventvloer – sportvloerbescherming. Ook is er een horecagelegenheid ingericht in een naastgelegen dansschool welke wij hebben voorzien van een beschermvloer en wandbescherming.

Project Sportvloerbescherming – Noodopvang Oekraïense vluchtelingen

Alle veiligheidsregio’s in ons land hebben via de Rijksoverheid de opdracht gekregen om binnen twee weken 1.000 opvangplekken te organiseren voor Oekraïense vluchtelingen. De veiligheidsregio Friesland heeft de Hoekstra-hal beschikbaar gesteld voor maximaal 200 vluchtelingen. De 1700 m2 grote sporthal moest zo snel mogelijk operationeel zijn. Om ongewenste schades en vervuiling aan de zo goed als nieuwe sportvloer te voorkomen heeft de gemeente Heerenveen ons benaderd om de sportvloer af te dekken. Binnen 24 uur, van aanvraag tot oplevering, heeft SellcoRent de sportvloer voorzien van de Event/Sportvloer bescherming.

 Project TU-Delft – Eventvloer HD

Voor een evenement  bij de TU-Delft hebben wij de sporvloerbescherming geleverd. Op de sportvloer werden enkele stretchtenten geplaatst, deze worden bevestigd aan een aantal zware betonblokken. Om er zeker van te zijn dat de sportvloer niet beschadigd tijdens het transport van de betonblokken over de sportvloer en tijdens het plaatsen van de stretchtenten hebben wij de Eventvloer geplaatst.

Diverse projecten – Eventvloer HD

Een aantal foto’s van onze klanten die de Eventvloer hebben aangeschaft en veelvuldig inzetten tijdens evenementen, examens, crisisopvang of braderieën als sportvloerbescherming.

Project Valkenburg – Eventvloer HD

Voor onze opdrachtgever hebben tijdens de carnavalsperiode de sportvloer beschermd. In de sporthal worden festiviteiten gehouden. Een vereiste voor de sportvloerbescherming was dat er gemakkelijk met rolstoelen op gereden en gedanst kon worden. De Eventvloer HD is hier uitermate geschikt voor. Het unieke koppelsysteem zorgt voor een sterke verbinding  tussen de platen, hierdoor kunnen de platen niet gaan schuiven. Voor meer informatie over de Eventvloer HD, neem contact met ons op.

 Project Amsterdam – Eventvloer standaard

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam hebben wij de witte (dans)vloer geleverd. Door gebruik te maken van de Eventvloer standaard, beschikte men over de gewenste witte vloer waar tevens op gedanst kon worden.
Door het unieke koppelsysteem blijven de platen aan elkaar verbonden en kan de vloer snel en eenvoudig gelegd worden. Montage en demontage is uitgevoerd door onze eigen montageploeg. Voor meer informatie of foto’s, neem dan contact met ons op.

Project Bocholtz – Eventvloer HD

Voor de gemeente Bocholtz hebben we de sportvloer beschermd voor 4 dagen. 1 gedeelte van de hal werd ingericht als slaapaccommodatie en de andere werd ingericht als verblijfsruimte / horecagedeelte. In het horecagedeelte hebben we de Eventvloer  vloeistofdicht gemaakt waardoor het risico op beschadigingen aan de sportvloer uitgesloten is.

Klik HIER voor de time laps video van de Eventvloer.

Project Reuver – Eventvloer & Textielvezelplaten

Voor de gemeente Beesel hebben we een tijdelijke sportvloerbescherming aangebracht in Sportcentrum de Schans in Reuver. De sportvloer moest voor 4 dagen beschermd worden.  Één hal werd ingericht als slaapaccommodatie en werd voorzien van bedden en stoelen en de andere hal werd ingericht als horeca / verblijfsruimten.

Project: Swalmen – Textielvezelplaten

Voor de gemeente Roermond hebben we een tijdelijke sportvloerbescherming aangebracht in sportcentrum Swalmen. De vloer moest voor 4 dagen beschermd worden, op de vloerbescherming werden tafels, stoelen en bedden gezet.

Project Maastricht – Eventvloer HD & Stucloper

Voor onze opdrachtgever in Maastricht hebben we 390m2 Eventvloer HD geleverd t.b.v. het openingsfeest van de nieuwe sportaccommodatie. Ter bescherming van de sportvloer hebben wij de beschermvloer geleverd en voor de cateraar hebben wij in een ruimte naast de sporthal de vloer beschermd een stucloper, de banen stucloper zijn onderling bevestigd met witte pvc-tape.

Klik HIER voor de time laps video van de Eventvloer.

Project Venlo – Kick & Stick vloerbescherming

Voor onze opdrachtgever in Venlo hebben we voor het indoor dancefeest “RUIS NYE” de vloerbedekking beschermd met onze Kick & Stick vloerbescherming. Tijdens de eerste editie van het feest is de vloerbedekking sterk vervuild geraakt, hierdoor is een schoonmaakploeg 2 dagen bezig geweest om de vloer te reinigen. Door gebruikt te maken van onze vloerbescherming is dit beperkt tot 3 uur, deze tijd was nodig om de vloerbescherming te verwijderen.

Project Helmond – Multifloor Cover HD sportvloerbescherming

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?