X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Projectfoto’s – Eventvloer

Project Valkenburg – Eventvloer HD

Voor onze opdrachtgever hebben tijdens de carnavalsperiode de sportvloer beschermd. In de sporthal worden festiviteiten gehouden. Een vereiste voor de vloerbescherming was dat er gemakkelijk met rolstoelen op gereden en gedanst kon worden. De Eventvloer HD is hier uitermate geschikt voor. Het unieke koppelsysteem zorgt voor een sterke verbinding  tussen de platen, hierdoor kunnen de platen niet gaan schuiven. Voor meer informatie over de Eventvloer HD, neem contact met ons op.

Project Vlodrop – Blauwe loper

Enige tijd geleden hebben wij voor VEKOMA in Vlodrop ca. 1.100m blauwe loper mogen leveren en leggen. De loper werd door de hele fabriek gelegd en bracht de bezoeker langs alle werkplekken. Hierdoor kregen de bezoekers een unieke inkijk in het proces van het bouwen van een achtbaan. Omdat er ook een gedeelte buiten plaats vond, hebben we de loper aan de onderzijde extra gefixeerd d.m.v. onze Exhibitiontape-linnen. Deze tape is aan 1 zijde sterk klevend en aan de ander kant licht klevend. Door de linnen structuur zorgt het tevens voor de perfecte opvulling en hechting tussen de vloer en de loper. Uiteraard zijn al onze lopers (rood, wit en blauw. ) bestand tegen de regen. Heeft u een open dag of een festiviteit en wilt u ook graag een loper uitleggen voor uw gasten? Laat het ons weten wij denken graag met u mee.

Project Amsterdam – Eventvloer standaard

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam hebben wij de witte (dans)vloer geleverd. Door gebruik te maken van de Eventvloer standaard, beschikte men over de gewenste witte vloer waar tevens op gedanst kon worden.
Door het unieke koppelsysteem blijven de platen aan elkaar verbonden en kan de vloer snel en eenvoudig gelegd worden. Montage en demontage is uitgevoerd door onze eigen montageploeg. Voor meer informatie of foto’s, neem dan contact met ons op.

 

Project Bocholtz – Eventvloer HD

Voor de gemeente Bocholtz hebben we de sportvloer beschermd voor 4 dagen. 1 gedeelte van de hal werd ingericht als slaapaccommodatie en de andere werd ingericht als verblijfsruimte / horecagedeelte. In het horecagedeelte hebben we de Eventvloer  vloeistofdicht gemaakt waardoor het risico op beschadigingen aan de sportvloer uitgesloten is.

Klik HIER voor de time laps video van de Eventvloer.

Project Reuver – Eventvloer & Textielvezelplaten

Voor de gemeente Beesel hebben we een tijdelijke vloerbescherming aangebracht in Sportcentrum de Schans in Reuver. De sportvloer moest voor 4 dagen beschermd worden.  Één hal werd ingericht als slaapaccommodatie en werd voorzien van bedden en stoelen en de andere hal werd ingericht als horeca / verblijfsruimten.

Project: Swalmen – Textielvezelplaten

Voor de gemeente Roermond hebben we een tijdelijke vloerbescherming aangebracht in sportcentrum Swalmen. De vloer moest voor 4 dagen beschermd worden, op de vloerbescherming werden tafels, stoelen en bedden gezet.

Project Maastricht – Eventvloer HD & Stucloper

Voor onze opdrachtgever in Maastricht hebben we 390m2 Eventvloer HD geleverd t.b.v. het openingsfeest van de nieuwe sportaccommodatie. Ter bescherming van de sportvloer hebben wij de beschermvloer geleverd en voor de cateraar hebben wij in een ruimte naast de sporthal de vloer beschermd een stucloper, de banen stucloper zijn onderling bevestigd met witte pvc-tape.

Klik HIER voor de time laps video van de Eventvloer.

Project Venlo – Kick & Stick vloerbescherming

Voor onze opdrachtgever in Venlo hebben we voor het indoor dancefeest “RUIS NYE” de vloerbedekking beschermd met onze Kick & Stick vloerbescherming. Tijdens de eerste editie van het feest is de vloerbedekking sterk vervuild geraakt, hierdoor is een schoonmaakploeg 2 dagen bezig geweest om de vloer te reinigen. Door gebruikt te maken van onze vloerbescherming is dit beperkt tot 3 uur, deze tijd was nodig om de vloerbescherming te verwijderen.

Project Helmond – Multifloor Cover HD sportvloerbescherming