X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Projectfoto’s Bouwvloeren:

Project Emmeloord – renovatie gymzaal Skaggerak

Voor onze opdrachtgever hebben wij de Bouwvloer ingezet om de sportvloer te beschermen tijdens de renovatie van het plafond. Vooraf werd ons verteld dat tijdens de huurperiode een hoogwerker en een palletwagen op de sportvloer komen. Traditionele vloerbescherming is echter niet bestand tegen vallende materialen en stilstaand de wielen draaien of rollend materieel. De Bouwvloer is een harde polypropyleen plaat en uitermate geschikt voor rollend materieel en is tevens bestand tegen het stilstaand draaien van de wielen van een hoogwerker. Door de “puzzel” verbinding blijven de panelen onderling gefixeerd waardoor de sportvloerbescherming in takt blijft.

 

Project Utrecht – Bouwvloer ademend

Voor onze opdrachtgever in Utrecht hebben wij onlangs 300m2 vloerbescherming aangebracht. De klant verwacht een vloerbescherming waarop een rolsteiger makkelijk te verplaatsen is, een hamer op de vloer kan vallen zonder beschadigingen aan de sportvloer en milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van de Bouwvloer Ademend (textielvezelplaten) kan aan al deze eisen worden voldaan. De Textielvezelplaten worden d.m.v. duct-tape aan elkaar verbonden. Waar vroeger vaak triplex of underlayment platen als tijdelijke vloerbescherming werd gebruikt, word steeds vaker gekozen om de vloerbescherming te huren. Omdat de Textielvezelplaten bestaan uit gerecycled stof en meermaals kunnen worden ingezet, wordt het milieu veel minder belast. Voor meer informatie, neem contact op met onze afdeling verhuur.

Project Amsterdam – Bouwvloer ademend

Voor Heijmans Utiliteitsbouw hebben we in de sporthal van het Pieter Nieuwland College  de sportvloer op de 1e etage moeten beschermen. Tijdens de werkzaamheden kwamen er een aantal rolsteigers over de vloerbescherming. De Bouwvloer ademend is daar uitermate geschikt voor en zorgt tevens dat er een dempende beschermlaag ontstaat tegen vallende materialen.

 

Project: Erasmus Universiteit Rotterdam – Bouwvloer ademend 6.000 m2

De bouw van het Polak Building op de campus van de Erasmus Universiteit moest volledig volgens het lean werken concept. Om zoveel mogelijk bouwtijd te besparen is als eerste de (giet)vloer aangebracht en daarna de wanden en overige installaties. De eisen voor de vloerbescherming zeer hoog, zo moest de vloerbescherming ademend zijn, bestand tegen zwaar rollende materieel (pallet vervoer tot ca. 1.500 kg.), rolsteigers en eventueel vallend gereedschap e.d. De montage van de (giet)vloer duurde ca. 5 werkdagen per etage, de 6e werkdag kwam SellcoRent om de vloerbescherming aan te brengen, waardoor de 7e werkdag de vloer weer beschikbaar was voor iedereen. Door deze werkwijze toe te passen is er ca. 5 weken bouwtijd bespaart.

Project: Sterrenwacht Utrecht – Bouwvloer HD op glazen dak

Voor een project van onze opdrachtgever in Utrecht hebben wij de Bouwvloer HD geleverd. Het glazen dak moest beschermd worden tegen vallende materialen en bestand zijn tegen het gewicht van de steiger. Als extra bescherming van het glazen dak is er eerst een lag Multifloor Cover gebruikt en daarna de Bouwvloer HD.

Project: Kantoor renovatie Venlo – Kick & Stick

Voor een opdrachtgever in Venlo hebben we de vloer en verwarmingen ingepakt zodat het plafond en de muren gespoten konden worden. In dit project hebben we de zelfklevende  Kick & Stick folie toegepast om de vloer te beschermen. De verwarmingen en de ramen hebben we ingepakt met interieurfolie.

 

Project: De Meent Alkmaar – Bouwvloer ademend

In de nieuwe sporthal “De Meent” in Almaar, hebben we ter bescherming van de sportvloer een tijdelijke bescherming aangebracht d.m.v. de Bouwvloer ademend. De dikke textielvezelplaten zijn bestand tegen vallende materialen, wat nodig is bij het verwerken van de wandbekleding. Over deze vloerbescherming kan tevens een hoogwerken of steiger zich makkelijk verplaatsen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?