X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

Sellco & SellcoRent introduceren Airclean filterloze luchtreiniger op waterbasis

PERSBERICHT

Tegelen, 11 december 2014

Sellco introduceert Airclean filterloze luchtreiniger op waterbasis
Tijdens de Week van de Bouw introduceert Sellco een compacte roestvrijstalen afzuiging voor (fijn)stof op de bouw: de Airclean. Deze luchtreiniger voert zwevend stof uit de aangezogen lucht door een waternevel, zodat de stofdeeltjes zich met water verbinden. De Airclean heeft geen prijzige filters, want water fungeert als filter.

Met een halve emmer water na gebruik is de ventilator te reinigen en blijft het onderhoud beperkt. Sellco verkoopt de luchtreiniger en heeft voor verhuur SellcoRent opgericht. Het Airclean luchtreiniger op waterbasisbedrijf staat op de Renovatie & Transformatie beurs in hal 7, stand E071.De Airclean luchtreiniger filtert (fijn)stof uit dat zich met water bindt. Zwevend stof wordt door een krachtige ventilator aangezogen en door een gepatenteerd watervernevelingssysteem in het apparaat geleid. Daar bindt het zich met de waterdeeltjes; het stof blijft als slik in het waterreservoir achter, terwijl de schone lucht wordt gerecirculeerd of afgevoerd. Met een halve emmer water na gebruik is de ventilator te reinigen. De luchtreiniger vernevelt optimaal en nafilteren is niet nodig. Wie met de Airclean werkt, beperkt stofoverlast bij bouwen en renoveren en voorkomt sancties door de inspectie SZW, als gevolg van stof tijdens de werkzaamheden.

Specificaties en voordelen Airclean
De Airclean is geschikt als circulatiesysteem en in onderdruksituaties. Het apparaat is eenvoudig te transporteren en te plaatsen dankzij zijn omvang (H 90 cm en Ø 410 mm), robuuste handgreep, ronde vorm en gewicht van circa 26 kg. De slanglengte van maximaal 10 meter maakt hem makkelijk te verplaatsen en te manoeuvreren. Met een luchtcapaciteit van 1.700 m3/h en een pompcapaciteit van 9 m3/h waarborgt hij een doeltreffende en
snelle stofafzuiging. De roestvrijstalen luchtreiniger heeft geen prijzige filters en is nagenoeg onderhoudsvrij.

Over Sellco en SellcoRent

Sellco biedt innovatieve producten voor effectieve vloerbescherming en stofbeheersing tijdens (ver)bouw en renovatie. De producten en diensten van Sellco beperken overlast, schade en schoonmaken op locatie. Stofbescherming is bovendien beter voor de gezondheid van zowel vaklieden als bewoners. Sellco verkoopt en SellcoRent verhuurt. Professionals in de bouw huren bij SellcoRent tijdelijke vloerbescherming en systemen voor stofbeheersing. De eigen montagedienst monteert en demonteert complete projecten. Huren bij SellcoRent geeft het gemak van tijdelijk gebruik en de zekerheid van de kwaliteit, kennis en expertise van Sellco.

Fototekst:
De Airclean luchtreiniger van Sellco filtert (fijn)stof met water.

Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met Geert Burhenne van Sellco/SellcoRent, telefoon 077-3268072, e-mail info@sellco.nl

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?