X

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terugOfferte Bel me terug Bel ☰ menu

8 maart 2018 Dag van de Sportaccommodatie

Ook in 2018 staan wij op de Dag van de Sportaccommodatie in Houten.

Op deze dag zullen wij onze unieke en lichtgewicht sportvloerbescherming onder de aandacht brengen. Het complete concept met Seal-tape en transportkarren zullen we aan onze bezoekers laten zien. Voor een korte time laps video over de Eventvloer klik HIER. Deze vloerbescherming is zowel te koop als te huur inclusief de mogelijkheid om het door ons te laten leggen en weer weg te halen. Kom langs en laat u bijpraten over de mogelijkheden.

Tevens introduceren wij in 2018 de Power Breezer omgevingskoeler. Deze krachtige mobile koeler kan (buiten) een oppervlakte van 280 m2, tot 15c koelen. Met de geïntegreerde watertank van 378l is een vaste wateraansluiting niet nodig en kan de Breezer 5 dagen, 10 uur per dag zonder bij te vullen blijven koelen. Voor meer informatie over de Power Breezer klik HIER. Voor een korte video over de Power Breezer klik HIER.

Wij hopen u 8 maart te zien op onze stand (2.026) in Houten en vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Heeft u reeds vragen, neem dan contact met ons op 077-3268073.

Voor gratis toegang tot de beurs klik HIER.

 

Power Breezer mobile koel unit

Eventvloer - Sportvloerbescherming

 

 

 

 

 

 

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?